Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Käyttöehdot

Tämä sopimus sisältää yksityiskohdat www. Ocean-Components.com, jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Ole hyvä ja lue tämä käyttöehto ja tietosuojalausunto huolellisesti ennen rekisteröitymistäsi Ocean-Components.com: lle. Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti, luet, hyväksyit ja hyväksyt kaikki käyttöehdot ja yksityisyyden suojaa koskevat ehdot. julkaisemme päivitetyn version Ocean-Components.com: lla, jos muutimme tätä lausuntoa. kaikki sopimuksen sisältö tulee voimaan julkaisupäivänä. Jos et ole samaa mieltä tästä tarkistuksesta, sinun on lopetettava suhde Ocean-Components.com: n kanssa.

1, KÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI:

1), käyttäjän pätevyys:
Kaikkien Ocean-Components.com-käyttäjien on oltava yrityksiä tai henkilöitä, jotka voivat allekirjoittaa lain nojalla oikeudellisesti sitovan sopimuksen. Älä käytä palveluamme, jos et ole pätevä. Et voi siirtää tai myydä Ocean-Components.com-tiliäsi. Ocean-Components.com pidättää oikeuden keskeyttää tai lopettaa tilisi heidän toiveidensa mukaan.
2), aineiston kirjoittaminen:
Kaikkien käyttäjien on toimitettava todellisia, päteviä henkilökohtaisia ​​tietoja Ocean-Components.com-sivustolle normaalin liiketoiminnan varmistamiseksi. Jos muutoksia tapahtuu, ilmoita asiasta ja päivitä Ocean-Components.com-versioon heti.
Kaikki Ocean-Components.com-käyttäjät sitoutuvat hyväksymään sähköposteja ja viestejä Ocean-Components.com- tai Ocean-Components.com-kumppaneilta.

2, YKSITYISYYS:

Ocean-Components.com: lla on tietosuojalausunto, jota sovelletaan kaikkiin käyttäjiin, mukaan lukien käyttäjän sopimus. Sinun on luettava ja hyväksyttävä tietosuojalausunto käyttääksesi Ocean-Components.com: aa rekisteröityessäsi. Ocean-Components.com: n käyttäjien aikana sääntö (ja kaikki Ocean-Components.com: n päivitetyt tietosuojalausunnot) rajoittaa sinua.

3, KAUPPA:

Kaikkien ostaessaan olevien käyttäjien on noudatettava seuraavia ehtoja:

4, LAATU JA MYYNTIPALVELUT:

1), katso huoltopalvelu.
2), tuotteiden laatu.
Ocean-Components.com-tuotteiden tulee olla tiukasti hallituksen ja ammattivaatimusten mukaisia. Jos ilman aiempia standardeja, toimimme valmistajan standardien mukaisesti, jos ilman kaikkia edellä mainittuja standardeja, asiakkaat voivat keskustella ja päättää Ocean-Components.com: n välillä. Mikä tahansa laatuongelma tai tuotestandardien vastainen, käyttäjät voivat pyytää palauttamista tai vaihtamista.

5, SIVUSTON TURVALLISUUS:

Hyväksyt sen, että et voi päästä verkkosivuille minkäänlaisilla roboteilla, Hämähäkkeillä tai Päivitä-ohjelmistoilla mihinkään tarkoitukseen ilman Ocean-Components.com: n kirjallista lupaa.
Lisäksi hyväksyt, että et:

6, INTELLEKTIIVINEN OMAISUUSJÄRJESTELMÄ:

Kaikki Ocean-Components.com: n tekijänoikeudet, patentit, tavaramerkit, liikesalaisuudet ja kaikki oikeudet kuuluvat Ocean-Components.com: lle. ilman Ocean-Components.com: n lupaa kuka tahansa tai jäsen ei voi ladata, kopioida, lähettää, muokata ja muokata. Muuten on katettava kaikki oikeudellinen vastuu. Ocean-Components.com: lla on oikeus muistaa Ocean-Components.com: n datapalvelin, kun käyttäjä käyttää palvelua.

7, VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Ocean-Components.com on vastuussa teknisen tuen tarjoamisesta. Varmista, että verkkosivusto on kunnossa, yritä välttää palvelun keskeytymistä tai keskeytä aikaraja lyhyimmässä ajassa, varmista, että käyttäjä pystyy käsittelemään Internetiä sujuvasti. Mutta ylivoimaisen esteen tai muiden syiden takia, jotka eivät voi hallita, tehdä verkkosivustoa kaatuneeksi tai kykenemättömäksi käyttämään, johtaa tietyn tietueen, viestin tai tiedon katoamiseen, Ocean-Components.com on vastuuttomuus: ja kaikki käyttäjät tarjoavat vääriä tai puutteellisia ja vääriä tietoja johtavat ei voi käyttää Ocean-Components.com-palvelua tai kärsiä muita menetyksiä, Ocean-Components.com on vastuutonta.

8, muut

Tätä sopimusta säännellään kaikilta osin Hongkongin laeilla. Tällä sivustolla kaikki käyttäjät ovat peruuttamattomasti. Ocean-Components.com-haltija sijaitsee tuomioistuimen ja ylemmän tuomioistuimen lainkäyttöalueella. Tämän sopimuksen määräykset ovat erotettavissa. Jos jotakin tämän sopimuksen määräystä pidetään pätemättömänä tai täytäntöönpanokelvottomana, määräys voidaan poistaa ja loput määräykset toteuttaa.