Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Laskuilmoitus

Hyvät kaikki käyttäjät, saat virallisen kauppalaskun ostamisen jälkeen Ocean-Components.com: lta, lue alla oleva ohje huolellisesti.

1, laskun ohje

Lasku lasketaan Ocean-Components.com: sta. Laskun summa riippuu todellisen maksamasi summasta.
Ocean-Components.com tarjoaa kahden tyyppisiä laskuja, arvonlisäverolaskun (ei vähennyskelpoista) ja arvonlisäveron erityislaskun (vähennyskelpoinen).
Toiminnan tehokkuuden parantamiseksi ja palautusvaikutusten välttämiseksi lasku toimitetaan 5 työpäivän kuluttua siitä, kun käyttäjät ovat saaneet tavarat.
Ole hyvä ja täytä oikea osoite, yhteyshenkilö, puhelinnumero varmistaaksesi, että laskut toimitetaan tarkalleen. Jos et täytä näitä tietoja, Ocean-Components.com lähettää laskun samaan osoitteeseen kuin lähetetyt tavarat, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ajoissa.

2, arvonlisäverolasku

Ocean-Components.com laskee yleensä alv-laskun käyttäjille, jotka eivät ole yleisiä veronmaksajia.
Kirjoita oikea nimi ja verotiedot laskuun.

3, alv-erityislasku

Jos sinun on annettava "erityinen arvonlisäverolasku", ota yhteyttä kirjanpitoomme, muuten Ocean-Components.com: n järjestelmä laskuttaa arvonlisäverolaskun.
Täytä ja tarkista huolellisesti kaikki laskutiedot. Ocean-Components.com ei ota vastuuta mahdollisista virheistä.
Alv-erityislasku lähetetään pikakuljetuksella, kun olet vahvistanut lähetyksen.
Täytä yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, verotunnus, pankin nimi ja tili, laskun lähetysosoite, jotta käyttäjät voivat käyttää alv-erityislaskua normaalisti, mutta kaikkien täytettyjen tietojen on oltava samat kuin verojen maksut.
Yrityksen nimen on oltava teollisen ja kaupallisen rekisteröinnin nimi.
Yrityksen osoitteen ja laskun puhelinnumeron on oltava samat kuin yrityksesi tiedot.
Veron rekisteröintinumero on numero << verorekisteritodistuksessa >>, yleensä 15 numeroa, tarkista huolellisesti ja syötä.
Pankin nimi ja tilinumero on kirjoitettava molemmille.

4, Ilmoitukset

Jos käyttäjät kirjoittavat vääriä tietoja arvonlisäverolaskuun, Ocean-Components.com antaa alv-laskun automaattisesti ja ilman palautusta.
Ocean-Components.com ei hyväksy ALV-erityislaskun uudelleenlähettämistä koskevaa pyyntöä, jos olemme jo laskuttaneet laskun käyttäjien tietojen mukaan.

5, ystävällinen muistutus

Jos sinulla on epäilyksiä laskusta, ota yhteyttä Ocean-Components.com-rahoitusosastoon.
Jos et saa laskua 30 päivän kuluessa tavaroiden saamisesta, ota yhteyttä Ocean-Components.com-asiakaspalveluun. Emme anna laskua toista kertaa, jos et voi ottaa meihin yhteyttä 90 päivässä (tilauksen päivämäärästä lukien)
Laskun tuotenimi on kirjoittaa elektroniset komponentit, osanumero kirjoitetaan todellisena tilauksena, ei muita erityisiä pyyntöjä.

6, laskun palautus

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos huomaat, että laskutiedot ovat vääriä tilauksen yhteydessä, Ocean-Components.com korvaa ja lähettää oikeat laskut.
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat muuttaa laskutietoja. Lähetämme tarkistetun laskun ilmoitettuun osoitteeseesi rahoitusosastomme vahvistuksen jälkeen.
Ilman asiakaspalvelun hyväksyntää talousosasto ei hyväksy uutta laskua koskevaa hakemusta puhelimitse, faksilla, sähköpostitse.