Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Wi-Fi-akkuerot, automaattikäyttöä varten

TiePie-automotive-scopes

Nämä ”WiFiScopes” merkitsevät TiePie-tekniikan uutta kehitystä, joka on teollisuuden ainoa langattomaan verkkoon kytketty auto
testilaajuudet differentiaalituloilla ”, kertoo yritys, joka viime viikolla esitteli neljä yleiskäyttöistä differentiaalitulon Wi-Fi-alaa. ”Autotekniikan erottelualueet ovat päivittäin oskilloskooppeja autoinsinööreille ja voivat olla
käytetään lähiverkon, Wi-Fi- tai WAN-ethernet-yhteyden kautta, mutta myös silti USB 2.0 / 3.0 -yhteyden kanssa. "

Sisäänrakennetun akun ansiosta voidaan suorittaa täysin langattomat differentiaalimittaukset täysin galvaanisella eristyksellä, ja langallinen Ethernet mahdollistaa toiminnan pitkillä etäisyyksillä. "WiFi-yhteyden avulla langattomat mittaukset voidaan suorittaa autossa, missä tietokoneen ei tarvitse olla aivan auton vieressä", TiePie sanoi ja lisäsi, että erityistä tietoa verkoista ei vaadita ja siihen liittyvä "monikanavainen" PC ohjelmisto esittelee valittavissa olevat USB-instrumentit ja verkko-instrumentit.

Jatkuva reaaliaikainen tiedonkeruu on mahdollista WiFi: n, LAN: n, WAN: n tai USB: n välityksellä. Nopeus vaihtelee käyttöliittymän mukaan - korkein käytettävissä oleva on 200 miljoonaa näytettä / s.


Diferentsiaalimittaukset tapahtuvat yhden BNC-liittimen kautta, vain yhdellä alueista (katso alla oleva taulukko) on yksipäinen vaihtoehto.

Laajuusmuodon lisäksi, siihen liittyvä ohjelmisto voi käyttää instrumentteja esimerkiksi: spektrianalysaattorina, tiedonkeruulaitteena, voltimittarina tai protokolla-analysaattorina - tulokset voidaan näyttää graafisina, taulukoina ja mittarityyppisissä näytöissä.

Ohjelmisto sisältää autoteollisuuden ominaisuuksia, kuten: kampiakselin signaali voidaan muuttaa moottorin nopeuden (rpm) kuvaajaksi tai näyttää kampiakselin kulmana ajan suhteen. Käyttökierrosignaalit ja pulssileveysmoduloidut signaalit, joita käytetään esimerkiksi venttiilien ohjaamiseen, voidaan muuntaa kuvaajiksi.

Pika-asetusten avulla mittaukset voidaan valita muutamalla hiiren kellolla. Yli 700 on saatavana, mukaan lukien tavallisille auto-antureille ja toimilaitteille. Jokainen sisältää vaaditun instrumentin
asetukset, esimerkkisignaalit ja taustatiedot laitteen kytkemisestä.

TS610004DW-XMSG TS605004DW-XMSA TS5004DW
Enimmäisnäyte / s 1G 500M 50M
päätöslauselma 8/12 / 14/16-bittinen 8/12 / 14/16-bittinen 12/14 / 16 bittiä
puskuri 256 Mpoint 256 Mpoint 128kpoint
kaistanleveys 250MHz 250MHz 50MHz
tulot ero/
yhden päättyi
ero ero
SureConnect jokainen kanava jokainen kanava jokainen kanava
muut SafeGround
jokaisella kanavalla
vähentynyt teho
vähentää melua
lähtöhinta E 2128.00 E 1794,00 E 1888.00

Siellä on verkkosivusto.