Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Yhdysvaltain avaruusjoukot seuraavat mikroobjekteja Space Fence -tutkavalvonnalla

US Space Force tracks micro objects with Space Fence radar surveillance

Järjestelmä on arkaluontoisin hakututka Yhdysvaltojen avaruusvalvontaverkossa, ja sen sanotaan pystyvän tunnistamaan niin pienet esineet kuin marmori. Seurannan tarkkuuden parantamisen lisäksi sen tarkoituksena on myös nopeuttaa vasteaikoja.

Sen sijaan, että seurataan "marmoria", sitä käytetään kuitenkin havaitsemaan ja seuraamaan kiertäviä esineitä, kuten kaupallisia ja sotilaallisia satelliitteja, köyhdytettyjä raketinvahvistimia ja avaruusjätteitä matalilla, keskisuurilla ja geosynkronisilla Maan kiertoradalla.

Lockheed Martin on kehittänyt järjestelmää, joka käyttää Gallium Nitride (GaN) -moottorilla varustettuja puolijohde-S-kaistamaapohjaisia ​​tutkijoita kesäkuusta 2014 lähtien. Tutka ”Aita” sijaitsee fyysisesti Kwajaleinin saarella Marshallinsaarten tasavallassa. , Tyynellämerellä (Papua-Uusi-Guinea koilliseen, Havaijista lounaaseen).


Yllä oleva kuva on prikaatin kenraali DeAnna Burt, Yhdysvaltojen avaruusjoukkojen operaation ja viestinnän johtaja, joka virallisesti julistaa järjestelmän operatiivisen hyväksynnän.

"Avaruusaidat mullistavat tapaamme tarkastella avaruutta tarjoamalla oikea-aikaista, tarkkaa kiertorataa kohteista, jotka uhkaavat sekä miehitettyjä että miehittämättömiä sotilaallisia ja kaupallisia avaruusomaisuuksia", kertoi ilmavoimien kenraali John W. “Jay” Raymond, avaruusoperaatioiden ensimmäinen päällikkö. vastikään perustetussa Yhdysvaltain avaruusjoukossa.

"Avaruuskykymme ovat kriittisiä kansalliselle puolustuksellemme ja elämällemme, minkä vuoksi Space Fence on niin tärkeä, jotta voimme parantaa kykyämme tunnistaa, kuvata ja seurata järjestelmiin kohdistuvia uhkia."

Ennen avaruusaidetta avaruuseurantaverkko jäljitti yli 26 000 kohdetta, sanoo armeija, jonka odotetaan nyt lisääntyvän merkittävästi.

Avaruusaidetta ylläpitää 20. avaruusjoukot (SPCS) Space Aida -operaatiokeskuksessa Huntsvillessa, Alabamassa. Se puolestaan ​​toimittaa tietoja 18: lle SPCS: lle, jotka sijaitsevat Vandenbergin ilmavoimien tukikohdassa Kaliforniassa. Tieto käyttää tietoja avaruuskohteiden luettelon ylläpitämiseen ja operatiivisten satelliittien seulomiseen, sekä ohjattavissa että ei-ohjattavissa.

Kenraali Raymond ilmoitti allekirjoittamisesta Twitterissä:

Lockheed Martin

Lockheed Martin on aiemmin kirjoittanut projektista:

Uuden Space Fence -tutkan sijainti ja korkeampi aallontaajuus mahdollistavat huomattavasti pienempien mikrosatelliittien ja roskien havaitsemisen kuin nykyiset järjestelmät. Lisäksi Lockheed Martinin avaruusaidan suunnittelu parantaa merkittävästi ajantasaisuutta, jonka avulla operaattorit voivat havaita avaruustapahtumia, jotka voivat aiheuttaa mahdollisia uhkia GPS-satelliiteille tai kansainväliselle avaruusasemalle. Järjestelmän joustavuus ja herkkyys takaavat syvän avaruuden geosynkronisten kiertoratojen säilyttäen samalla valvonta-aidan.

Ja kirjoittaessaan GaN-kulmaan se sanoi:

"Nämä testitulokset edustavat yli vuosikymmenen ajan tehtyjen GaN-tekniikkaan tehtävien yhteisten investointien huipentumaa", aiemmin sanoi Steve Bruce, Lockheed Martinin Mission Systems and Training -järjestelmän edistyneiden järjestelmien johtaja. "GaN HPA: t tarjoavat merkittäviä etuja aktiivisille vaiheittain järjestetyille tutkajärjestelmille, kuten Space Fence, mukaan lukien suurempi tehotiheys, parempi tehokkuus ja huomattavasti parempi luotettavuus verrattuna aiempiin tekniikoihin."

Voit lukea lisää yrityksen verkkosivuilta.

Katso myös: USA vannoo vastikään perustetun avaruusjoukon ensimmäisen päällikön