Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Ison-Britannian tekniikka kääntyy hengityslaitteen takana

Ventilator-challenge-UK-logo

Selaa alaspäin toista Yhdistyneen kuningaskunnan hengityslaiteprojektia varten 

Kutsutaan VentilatorChallengeUK -konsortioon, sitä johtaa Catapultin toimitusjohtaja Dick Elsy (oikealla), joka viime viikolla lykkäsi eläkkeelle jättämistään covid-19-epidemian takia.

Konsortio on viime viikolla tutkinut katapultin mukaan sellaisten hengityslaitteiden tuotantoa, jotka on tarkoitettu vastaamaan lääkkeiden ja terveydenhuollon tuotteiden sääntelyviraston (MHRA) korkean tason 'nopeasti valmistettavan hengitysjärjestelmän' [RMVS] korkean tason vaatimuksia.


"Sääntelyviranomainen on ollut mukana koko ajan, ja odotamme lopullisen tarkastuksen jälkeen suoraviivaista ja erittäin nopeaa rekisteröintiä", Catapult toteaa. ”Konsortion yritykset ovat nyt saaneet hallitukselta yli 10 000 yksikön muodollisia tilauksia. Konsortio nopeuttaa olemassa olevaan tekniikkaan perustuvan sovitun suunnittelun tuotantoa, joka voidaan koota nykyisen tuotannon materiaaleista ja osista. "

Konsortion sisällä on lääketieteellisten hengityslaitteiden valmistaja, joka saa tuotantotukea olemassa olevan hengityslaitesuunnitelman tuotannon laajentamiseksi, jolla on täysi lakisääteinen hyväksyntä.

Konsortio pyytää, että kukaan ei yritä ottaa yhteyttä suoraan tarjouksiin, vaan pyytää sen ottamista yhteyttä tämän hallituksen verkkosivuston kautta. "Tämä tarkoittaa, että jos tarvitsemme apua, pystymme hankkimaan sen kyseisen mekanismin kautta ja sillä välin pystymme keskittämään kaikki energiamme tuotannon kiireelliseen tehtävään."

VentilatorChallengeUK -konsortio:

Tuella

Linkit

MHRA RMVS -tuulettimen erittely on täällä. Tässä on toinen MHRA-eritelmä, vähimmäisstandardit jatkuvalle positiiviselle hengitysteiden painejärjestelmälle (CPAP). Ei ole selvää, mihin spec VentilatorChallengeUK työskentelee.

BSI-hengitysstandardi on saatu ilmaiseksi täältä.

Katso myös tämä video JCB, Dyson, Technology Partnership CoVent -hengityslaitteen prototyypistä.