Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Vadelma Pi-moottorilla varustettu quad NAS ja Radxa SATA HAT

Dual / Quad SATA HAT on suunniteltu Vadelma Pi 4: lle sekä ROCK Pi 4: lle ja Penta SATA HAT on suunniteltu vain ROCK Pi 4: lle.

Dual / Quad SATA HAT

Quad sata hat angle.png

Dual / Quad SATA HAT -sovelluksessa käytetään Raspberry Pi 4: n tai ROCK Pi 4: n USB3-väylää, siinä on seuraavat ominaisuudet:

3,5 tuuman kiintolevylle tarvitaan vakio ATX-PSU, jotta kiintolevy ja itse Raspberry PI saadaan virtansa. 4 3,5 tuuman kiintolevyllä PSU: n tulisi olla vähintään 60W.


Quad sata hat 35 hdd.jpg

2,5 tuuman kiintolevyille voit käyttää vain USB PD / QC-virtalähdettä (riittää 30 W: n virtalähde) HDD / SSD: n ja itse Raspberry Pi 4: n virtalähteeseen.

Quad sata hat 25 hdd.jpg

Esitys

Quad SATA HAT käyttää kahta korkean suorituskyvyn JMS561: ää (yksi JMS561 Dual SATA HAT: lle), joka tarjoaa jopa 400 Mt / s luku- / kirjoitustuloksen neljällä levyllä RAID0-tilassa.

Penta SATA HAT

Penta sata hat angle.png

Penta-SATA HAT hyödyntää ROCK Pi 4: n M.2 / PCIe: tä laajentaakseen jopa viisinkertaisiin SATA-portteihin. Se toimii vain ROCK Pi 4: lle. Mukautamme neljä sisäistä SATA- ja yhtä eSATA-rakennetta, joka tekee yhteydestä joustavan, jos käyttäjä haluaa käytä ulkoisia levyjä.

eSATA

Penta sata hat eSATA.png

5. SATA: n hyödyntämiseksi täysimääräisesti, olemme ottaneet käyttöön eSATA-liitännän, joka voidaan viedä tapauksesta. ESATA tarjoaa sekä dataa että virtaa yhdellä kaapelilla, se voi suoraan ajaa 3,5 tuuman kiintolevyä.

Esitys

Penta SATA HAT -tekniikkaa saa JMB585, jossa on 2 kaistainen 5 Gt: n PCIe-väylät, joiden kaistanleveys on jopa 10 Gbps. Kun 5 SSD on liitetty RAID0-moodiin, voimme saavuttaa jopa 803MB / s nopeus.

Penta sata hat 35 hdd.png

SATA HAT -lautakunta

Kiintolevyjen tarkkailemiseksi ja kovalevyjen perustietojen näyttämiseksi olemme suunnitelleet ylälevyn, joka tarjoaa tuulettimen ohjauksen, IP-osoitetiedot ja painikkeen virran katkaisemiseksi tai asiakastoiminnot. Joustava kaapeli yhdistetään SATA HAT -laitteesta ylälevyyn.

Sata hat top board.png

Ohjelmistotuki

Olemme toimittaneet Debian-paketin SATA HAT -ohjaukseen ja -valvontaan. Raspberry Pi 4 tai ROCK Pi 4 -käyttäjät voivat asentaa paketin yhdellä rivillä seuraavalla komennolla:

Tapaus

Jotta elämästä olisi helppoa ja parempaa, olemme suunnitelleet SATA HAT: lle täydellisen metallikotelon Raspberry Pi: n kanssa, johon mahtuu jopa neljä 2,5 tuuman kiintolevyä ja ylälevy.

Quad sata case coke.jpeg