Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Melexis tuo markkinoille hallin tehostetun anturin IC sähköisen ohjauksen ohjaamiseksi

Käyttölämpötila välillä -40 ° C℃  ja 160 ℃, yrityksen mukaan laitteessa yhdistyvät korkea lineaarisuus erinomaiseen lämpöstabiilisuuteen, mukaan lukien matala siirtymä ja herkkyyspoikkeama.

Se on ollut d- kehitetty turvaelementiksi kontekstin ulkopuolella (SEooC), ja - täyttää ISO 26262 -standardin ja AEC Q-100 -luokan 0 vaatimukset. hall-effect

Tukee toiminnallista turvallisuustasoa ASIL-C digitaalisessa (SENT tai SPC) tilassa ja ASIL-B analogisessa tilassa, IC voi havaita sisäiset viat ja siirtyä turvalliseen tilaan ajoneuvon tahattoman käyttäytymisen estämiseksi.


TSSOP-16-paketti sisältää myös kaksi redundanssista mallia tukemaan turvallisuuskriittisiä sovelluksia, kuten ohjaus- ja jarrujärjestelmiä.

Hall-efekti-IC: tä voidaan käyttää myös auto- ja teollisuuskontaktoimattomissa asennonhavaitsemisissa tapauksissa, mukaan lukien ohjausmomentit, kiihtyvyys-, jarru- tai kytkinpolkimen anturit, absoluuttiset lineaariset sijaintianturit, kelluvuusanturit, kosketuksettomat potentiometrit, pienet- kulma-asentoanturit ja pienet iskuasennontunnistimet.

Ohjelmoitava mittausalue ja monipistekalibrointi mahdollistavat joustavuuden ja monipuoliset lähtöprotokollat ​​mahdollistavat yhden IC: n käytön useissa sovelluksissa.

Lyhyt PWM-koodiprotokolla mahdollistaa mittausten ottamisen ja lähettämisen liipaisupulssin havaitsemisen yhteydessä.

Tämä tarkoittaa, että jopa neljä anturia voidaan synkronoida 2 kHz: iin saakka, mikä mahdollistaa samanaikaiset magneettimittaukset deterministisellä latenssilla.

Lisäksi Melexis väittää, että IC: llä on korkea virkistystaajuus ja alhainen kohina, mikä mahdollistaa korkeat ohjaussilmukan nopeudet.

Laitteessa on myös 48-bittinen ohjelmoitava tunnistusnumero.

Normaalissa käyttölämpötilassa ja normaalissa syöttöjännitteessä välillä 4,5–5,5 sen tyypillinen pääkellotaajuus on 24 MHz, ± 3,5%: n kokonaispoikkeama.

Laite voi ylläpitää 28 V: n syöttöjännitettä 48 tuntiin asti tai 60 V sekuntia 37 V: n verkkojännitteeseen, mutta yrityksen mukaan altistuminen absoluuttisille enimmäisarvoolosuhteille pitkiä aikoja voi vaikuttaa luotettavuuteen.