Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Laatu

Tutkimme toimittajien luottotodistuksia perusteellisesti laadun valvomiseksi alusta alkaen. Meillä on oma QC-tiimimme, voimme valvoa ja valvoa laatua koko prosessin ajan, mukaan lukien saapuminen, varastointi ja toimitus .Kaikki osat ennen lähettämistä toimitetaan QC-osastollemme, tarjoamme 1 vuoden takuun kaikille tarjoamillemme osille.

Testauksemme sisältävät:

Silmämääräinen tarkastus

Stereoskooppisen mikroskoopin käyttö, komponenttien ulkonäkö 360 °: n ympäri tapahtuvaa tarkkailua varten. Havaintoaseman painopiste on tuotteen pakkauksissa; sirun tyyppi, päivämäärä, erä; painatus ja pakkaus tila; tappijärjestely, tasomainen kotelon pinnoituksen kanssa ja niin edelleen.
Silmämääräisellä tarkastuksella voidaan nopeasti ymmärtää alkuperäisten tuotemerkkivalmistajien ulkoisten vaatimusten, antistaattisten ja kosteusstandardien sekä vaatimusten täyttymisen vaatimus.

Toimintojen testaus

Kaikki testatut toiminnot ja parametrit, joihin viitataan täyden toiminnan testinä alkuperäisten eritelmien, sovellusohjeiden tai asiakassovellussivuston mukaisesti, testattujen laitteiden täydet toiminnallisuudet, mukaan lukien testin DC-parametrit, mutta eivät sisällä vaihtovirtaparametritoimintoa muut kuin irtotavaratestin analysointi- ja todentamisosa parametrien rajat.

X-Ray

Röntgentarkastus, komponenttien läpi kulkeminen 360 °: n ympäri tapahtuvassa havainnossa testattavien komponenttien sisäisen rakenteen ja pakkauksen kytkentätilan määrittämiseksi, näet suuren määrän testattavia näytteitä ovat samat tai sekoitus (Sekalaiset) ongelmat ilmenevät; lisäksi heillä on toistensa kanssa eritelmiä (tietolomake) kuin ymmärtää testattavan näytteen oikeellisuutta. Testipaketin kytkentätila oppia sirujen ja pakettien liitettävyydestä pinssien välillä on normaalia, avaimen ja avoimen johdon oikosulun sulkemiseksi pois.

Juotettavuustestaus

Tämä ei ole väärennösten havaitsemistapa, koska hapettuminen tapahtuu luonnossa; se on kuitenkin merkittävä ongelma toiminnallisuudelle ja on erityisen yleinen kuumissa, kosteissa ilmastoissa, kuten Kaakkois-Aasiassa ja Pohjois-Amerikan eteläosissa. Yhteinen standardi J-STD-002 määrittelee koemenetelmät ja hyväksyy / hylkää kriteerit reikä-, pinta-asennus- ja BGA-laitteille. Muille kuin BGA-pinta-asennettaville laitteille käytetään pinnanmuotoisuutta ja BGA-laitteiden ”keraaminen levytesti” on äskettäin sisällytetty palveluvalikoimaamme. Laitteita, jotka toimitetaan sopimattomissa pakkauksissa, hyväksyttävissä olevissa pakkauksissa, mutta jotka ovat yli vuoden ikäisiä tai joissa on saastuminen nastat, suositellaan juotettavuustesteille.

Kapselointi suulakkeen varmennusta varten

Tuhoisa testi, joka poistaa komponentin eristysmateriaalin paljastaen suulakkeen. Tämän jälkeen suulake analysoidaan merkintöjen ja arkkitehtuurin suhteen laitteen jäljitettävyyden ja aitouden määrittämiseksi. Enintään 1000x suurennusteho on tarpeen die-merkintöjen ja pintavirheiden tunnistamiseksi.