Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Raytheon voitti Space Force OCX -sopimuksen IBM GPS -sarjan vaihtamisesta GPS III: lle

Raytheon wins Space Force OCX contract to switch out IBM kit for GPS III

Se korvaa tällä hetkellä GPS-järjestelmän hallintaan käytettävät IBM-tietokoneet Hewlett Packard Enterprise -yhtiön järjestelmillä, joiden arvo on 378 miljoonaa dollaria. Työn on määrä valmistua huhtikuuhun 2022 mennessä, ja se on osa laajempaa GPS III -yrityksen nykyaikaistamisohjelmaa.

GPS III

OCX on tarkoitettu toimittamaan kaksinkertainen satelliitti kapasiteetti, parempi tietoturvainfrastruktuuri, parantunut tarkkuus, maailmanlaajuisesti käyttöön otetut vastaanottimet, joilla on tukoskyky ja parannettu saatavuus vaikeissa olosuhteissa.

"OCX on kriittinen jatkaessa tärkeitä kansallisia ponnistelujaan GPS: n nykyaikaistamiseksi uusilla sotilaallisilla ja siviilipaikannusominaisuuksilla, mukaan lukien parannettu turvallisuus, tarkkuus, luotettavuus ja eheys", sanoi SMC: n komento- ja valvontayksikön vanhempi materiaalijohtaja Barbara Baker. "OCX toimittaa kestäviä, luotettavia GPS-ominaisuuksia Amerikan sotilaille, liittolaisille ja siviilikäyttäjille."

IBM-sarjan asteittainen lopettaminen johti aikaisemmin IBM x86 -tuotelinjan myyntiin Lenovolle, kun IBM oli sitoutunut tukemaan laitteistoa elokuuhun 2022 saakka.


"Viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana, koska OCX tuli ulos Nunn McCurdy -rikkomuksestaan, Raytheon on toiminut suunnitellusti, antaen meille luottamuksen OCX: n kykyyn siirtyä operaatioihin", kertoi SMC: n komentaja kenraaliluutnantti John Thompson. ”Ohjelmistokehitys valmistui viime syksynä ja ohjelma on integraatio- ja testausvaiheessa. Alle vuodessa Raytheon toimittaa pätevän ohjelmiston perustason, joka pystyy käyttämään GPS-konstellaatiota.

"Tämä antoi meille luottamuksen siihen, että meillä oli toteuttamiskelpoinen OCX-tekninen ratkaisu, joka tarjoaa pitkän aikavälin kestävän laitteiston perustason, joka täyttää tiukat tietoturvavaatimuksemme", kertoi kenraaliluutnantti Thomas Gabriele, SMC: n OCX-materiaalijohtaja. ”Kun Raytheon jatkaa sopimussitoumusten seuraamista, IBM: n tietoturvariskin, jota ei voida tukea, torjumiseksi on järkevää toimittaa järjestelmä ennen järjestelmää hallitukselle. Vaikka tämä hallituksen suunnittelema muutos vaikuttaa Raytheonin aikatauluun, hallitus pitää Raytheonia vastuussa toimitettavasta pätevästä ohjelmistosta ennen integrointia HPE-alustalle ja käyttöönottoa operaatiopaikoille. "

Yhdysvaltain puolustusministeriö

Viime viikolla Yhdysvaltojen avaruusjoukot ilmoittivat sopimuksesta, ja eilen Yhdysvaltain puolustusministeriö julkisti sopimuksen yksityiskohdat.

"Sopimuksen muutos vaatii Raytheonia korvaamaan IBM: n laitteet HPE-laitteilla kaikissa OCX Block 1 -toimitusympäristöissä", sanottiin ilmoituksessa. "Työ suoritetaan Aurorassa, Coloradossa, ja sen odotetaan valmistuvan 30. huhtikuuta 2022 mennessä."

Avaruus- ja ohjusjärjestelmät sijaitsevat Los Angelesin ilmavoimien tukikohdassa. GPS: n hoitamisen lisäksi sen vastuisiin kuuluvat armeijan satelliittiviestintä, puolustuksen meteorologiset satelliitit, avaruuden laukaisu- ja etäisyysjärjestelmät, satelliittiohjausverkot, avaruuspohjaiset infrapunajärjestelmät ja avaruustilannetietoisuusominaisuudet.

Kuva: Yhdysvaltain ilmavoimien kuva: Airman Amanda Lovelace - Vasemmalta, 50. operaation ryhmän komentaja eversti Laurel Walsh ja 2. luokan avaruusoperaatiolaivaston satelliittijärjestelmän operaattori ja operaation suunnittelija Michael McCowan, Michael McCowan, viimeisen komennon satelliittiajoneuvon käytöstä poistamiseksi. Numero-36 Schrieverin ilmavoimien tukikohdassa, Coloradossa, 27. tammikuuta 2020. SVN-36 käynnistettiin 10. maaliskuuta 1994, ja se ylitti suunnitellun käyttöiän, noin seitsemän vuotta.