Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Arduino isännöi huomenna Covid-19-konferenssia

Arduino-logo

Se on avoin kaikille, jotka tällä hetkellä käyttävät Arduino-yhteensopivia laitteita projektissa suunnitellaan ja valmistaa hengityslaitteita, hengityslaitteita tai muita laitteita covid-19: n torjumiseksi. Olipa lääkäri, akateeminen, ammatillinen yritys, tutkija tai keksijä - kaikki ovat tervetulleita liittymään ”, sanoo organisaation mukaan.

Konferenssin tavoitteena on jakaa ideoita ja vähentää päällekkäisyyksiä, joista Arduino on tietoinen: ”Monet ihmiset viettävät arvokasta aikaa yrittääkseen selviytyä haasteista, joita muut ovat jo käsitelleet. On myös monia joukkueita, joilla on erilaiset vahvuudet ja taidot, jotka toimisivat paremmin yhdessä kuin erikseen. "

Osallistujille tarjotaan apua seuraavissa asioissa:


Viimeinen kohta on tärkein, Arduinon perustajien David Cuartiellesin ja Massimo Banzin mukaan: "Jotta he voivat ohjata vaatimuksia ja validoida mallit, jotta niillä olisi mahdollisimman positiivinen vaikutus", joka lisäsi: "Meidän on tehtävä paremmin, olemme tehokkaampia, työskennellä yhdessä ja yhdistää pyrkimykset näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja saavuttaa yhteinen tavoitteemme nopeammin ja tehokkaammin. ”

Konferenssin verkkosivusto on täällä

Arduinon mukaan se on tietoinen suuresta määrästä Arduino-pohjaisia ​​hankkeita, joiden tarkoituksena on auttaa välttämättömiä työntekijöitä covid-19-epidemian aikana. "Olemme tavoitelleet apua, lahjoittaa laitteistoa, tarjota teknistä tukea ja tehdä mitä tahansa."

Sitä ovat myös hakeneet yliopistot, tutkimuslaitokset ja yritykset, jotka tiedustelevat suurten määrien Arduino-levyjen - erityisesti Uno, Mega, Nano ja Nano 33 BLE - saatavuutta tukemaan henkilönsuojainten, hengityslaitteiden ja muiden laitteiden valmistusta. .

”Vastauksena olemme priorisoineet nämä aikakriittiset projektit toimitusketjun ja jakelumme kautta
kumppanit.”

Näiden projektien tuntemus paljasti suunnittelun päällekkäisyydet ja mahdollisuudet yhteistyöhön.

Arduino-foorumi covid-19 -projekteille on täällä