Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

500 W PSU merikuormille

PRBX-PR-2002_ENMA500D242x27-CC

Voimanlähteenä nimellinen 24 V: n hajautettu syöttö (alue 18 - 36 V) ENMA500D24 / 2 × 27-CC tarjoaa kaksi 27 Vdc 20A eristettyä lähtöä.

Pudotus 10 V: n lämpötilaan 10 sekunnin ajaksi voidaan ottaa käyttöön, ja hyötysuhde on> 85%.

Kun redundanssia ei tarvita, mutta sovellus tarvitsee kaksi erillistä lähtöä, 540W voidaan jakaa kahden 27 V: n lähdön välillä missä tahansa suhteessa.


Suojaus sisääntulon polaarisuudelta, lähdön oikosululta, ylilämpötilalta, ylijännitteeltä ja ylivirralta on mukana, ja se on suunniteltu EN60068-2-x: n mukaisesti ja on EN 60950 -turvallisuusstandardin mukainen.

Tiivistetty IP56-koteloon korkean paineen ja raskaiden vesisuihkujen kestävyyden vuoksi, ja siinä on ulkoiset jäähdytyselementit lämmönvaihtoa varten sisäkomponenttien ja ympäröivän ympäristön välillä.

"Alukset ja alukset ovat täynnä sähkö- ja elektroniikkalaitteita, jotka vaativat kestäviä ja turvallisia virtalähteitä", Powerbox sanoi. "Vaikka monia sovelluksia voidaan käyttää merisertifioiduilla kaupallisilla, suoraan myymälällä toimitetuilla virtalähteillä, toiset ovat hyvin erityisiä ja vaativat ainutlaatuisia virtaratkaisuja, jotka on suunniteltu pariksi lopulliseen sovellukseen."

Servomoottorit, joita käytetään ”nopeasti kytkettäviin venttiileihin” turvallisuustarkoituksiin polttoaineen ruiskutuspumppuissa, suunnattavissa olevilla potkurilla ja moottorin ohjauksella, ovat joitain sovelluksia, joihin yritys pyrkii sanoen: ”Koska vika ei yksinkertaisesti ole vaihtoehto tällaisissa tyypeissä Laitteiden suhteen nopeasti vaihdettavat venttiilien valmistajat käyttävät usein kahta itsenäistä virtalähdettä redundanssin takaamiseksi. Koska laitteet on asennettu erittäin kompaktiin ja vaikeisiin ympäristöihin, tämä voi olla haaste asentajalle. "